ALI SE PRIPRAVLJATE NA POSEG ZDRAVLJENJA NEPLODNOSTI, Z DRUGIMI BESEDAMI IVF? ALI SE SOOČATE S TEŽAVO PROIZVAJANJA KAKOVOSTNIH JAJČEC ZA ODVZEM JAJČEC? ALI NISTE SPOSOBNI PROIZVESTI ZADOSTNE KOLIČINE ZRELIH JAJČEC?

 

Če ste odgovorili z ”da” na vsaj eno izmed zgornjih vprašanj, potem vam lahko ReproGenesis ponudi pomoč pred dejanskim IVF postopkom in pred prenosom zarodkov. S pomočjo tradicionalne kitajske medicine ki jo izvajajo strokovnjaki, ki so specializirani za zdravljenje neplodnosti, lahko dosežete večjo uspešnost pri zanositvi. Dovolite tradicionalni kitajski medicini kot so zeliščna zdravljenja in akupunktura, da vam olajšajo vaš IVF program.

 

Priporočamo začetek tradicionalne kitajske medicine zdravljenja 3-4 mesece, preden nameravate opraviti odvzem jajčec. Pomaga vam pri olajšanju IVF zdravljenja, povečuje število odvzetih jajčec, njihovo zrelost in kakovost. To so ključne lastnosti potrebne za uspešno umetno oploditev.

V tem obdobju priprav s kitajsko medicino, nekateri pari dejansko uspejo zanositi po naravni poti, medtem ko drugi bistveno povečajo svoje možnosti za uspeh prav v prvem IVF ciklusu.

Prilagojeni zeliščni ekstrati in akupunktura povečajo število zrelih jajčec, izboljšajo kakovost jajčec in znatno zmanjšajo tveganje za neuspel IVF ciklus. Te spremembe povečajo dotok krvi v maternici in jajčnikih.

V zvezi z moškimi dejavniki, lahko priprava na IVF cikel s pomočjo kitajske medicine pogosto reši problem alergije na semenčica partnerja, ki jih doživljajo nekatere ženske. To lahko zmanjša deformacije v semenčicah, hkrati pa povečuje število semenčic, vitalnost in hitrost.

 

Kitajska medicina dopolnjuje celovito zdravljenje na IVF klinikah, saj uporablja strogo individualen pristop k vsaki ženski. Individualni pristop je prednostna naloga in nujnost. Z upoštevanjem vseh vaših individualnih dejavnikov, kitajska medicina poveča vaše možnosti za zanositev…