PREKO NAŠE MODERNIZIRANE BAZE PODATKOV, SMO TAKOJ SPOSOBNI POISKATI SKORAJ POPOLNO UJEMANJE VAŠIH FIZIKALNIH LASTNOSTI, ZNAČAJSKIH POTEZ, HOBIJEV IN INTERESOV.

TRUDIMO SE DA BI NAŠLI DAROVALCA, KI SE NAJBOLJ UJEMA Z BODOČIM OČETOM. TUDI PO VIŠINI, BARVI OČI IN LAS, KRVNI SKUPINI IN RH FAKTORJU, PRAV TAKO PA POSKRBIMO ZA UJEMANJE HOBIJEV IN INTERESOV, KI SO ZA VAS POMEMBNI.


Darovalci semenčic so moški od 18 do 32 leta. Vsi naši darovalci so testirani za duševne bolezni, genetske in hormonske motnje, kot tudi za nalezljive bolezni v ključni z virusom HIV.

MOŠKI, KI SO VNESENI V NAŠO BAZO PODATKOV SO OPRAVILI NASLEDNJE MEDICINSKE PREGLEDE IN POSTOPKE: INTERVJU S PSIHOLOGOM, PREGLED, TESTE ZA SPOLNO PRENOSLJIVE BOLEZNI (HIV, HBAG, CMV, SIFILIS, KLAMIDIJA), HORMONSKI PROFIL, KRI IN RH TIPANJE, PRESKUSNI TEST GENSKIH MOTENJ (KARIOTIPOM, GENSKA MUTACIJA IN CISTIČNA FIBROZA, SPINALNA MUSKULARNA ATROFIJA, CONNEX 26).

Vsi darovalci imajo višješolsko izobrazbo ali so vpisani v višješolski program.

Na podlagi zakonodaje Češke republike, so darovalci semenčic anonimni.

Samo semenčica pregledana v skladu z Evropskim parlamentom in direktivo Evropskega sveta 2004/23/ES in zakonom št. 296/2008 in uredbo 422/2008, se lahko uporabljajo pri zdravljenju, kjer so potrebne zarodne celice darovalcev.