REPROGENESIS PROGRAM DAROVALCEV JE NAMENJEN ZA POMOČ NEPLODNIM PAROM, KI POTREBUJEJO JAJČECA DAROVALCEV.

Z NAŠO VRHUNSKO BAZO DAROVALCEV JE LAHKO TAKOJ MOGOČE NAJTI, SKORAJ POPOLNO UJEMANJE SVOJIH FIZIČNIH ZNAČILNOSTI, ZNAČAJSKIH POTEZ, HOBIJEV IN INTERESOV. ČAKALNIH DOB PRI REPROGENESIS NI.

REPROGENESIS PROGRAM DAROVALCEV JE NAMENJEN ZA POMOČ NEPLODNIM PAROM, KI POTREBUJEJO JAJČECA DAROVALCEV. Z NAŠO VRHUNSKO BAZO DAROVALCEV JE LAHKO TAKOJ MOGOČE NAJTI, SKORAJ POPOLNO UJEMANJE SVOJIH FIZIČNIH ZNAČILNOSTI, ZNAČAJSKIH POTEZ, HOBIJEV IN INTERESOV.


Darovalke jajčec so mlade ženske med 18-32 letom. Vse naše darovalke so testirane duševne bolezni, genetske in hormonske motnje, kot tudi za nalezljive bolezni v ključni z virusom HIV.

ŽENSKE, KI SO VNESENE V NAŠO BAZO PODATKOV SO OPRAVILE NASLEDNJE MEDICINSKE PREGLEDE IN POSTOPKE: INTERVJU S PSIHOLOGOM, ULTRAZVOČNI PREGLED, OSNOVNI PREGLED, TESTE ZA SPOLNO PRENOSLJIVE BOLEZNI (HIV, HBSAG, CMV, SIFILIS), HORMONSKI PROFIL, KRI IN RH TIPANJE, PRESKUSNI TEST GENSKIH MOTENJ (KARIOTIPOM, GENSKA MUTACIJA IN CISTIČNA FIBROZA, INDROM FRAGILE X KROMOSOMEA, SPINALNA MUSKULARNA ATROFIJA, CONNEX 26).

Vse darovalke imajo višješolsko izobrazbo ali so vpisane v višješolski program.

Na podlagi zakonodaje Češke republike, so darovalke jajčec anonimne.

Samo jajčeca darovalk pregledanih v skladu z Evropskim parlamentom in direktivo Evropskega sveta 2004/23/ES in zakonom št. 296/2008 in uredbo 422/2008, se lahko uporabljajo pri zdravljenju, kjer so potrebne zarodne celice darovalcev.