NAŠA BAZA DAROVALCEV JE NAJBOLJ NAPREDNA BAZA NA ČEŠKEM.KOT REZULTAT, SAMO TAKOJ SPOSOBNI POISKATI NAJBOLJŠI REZULTAT ZA PARE V ZDRAVLJENJU. ČAKALNE DOBE PRI REPROGENESIS NI.

ReproGenesis je specializiran za pomoč parom ki se soočajo z izzivom spočetja otroka, ker niso sposobni proizvajanja zarodnih celic, trpijo zaradi genetskih motenj ali pa so bili izpostavljeni onkološkemu zdravljenju.

Naša baza darovalcev je najbolj napredna baza na Češkem, zato smo takoj sposobni poiskati najboljše ujemanje z darovalcem za vsak par v zdravljenju.

Čakalnih dob pri ReproGenesis ni.

Naša klinika ponuja program darovalcev brez čakalnih dob. Jajčeca, semenčica in zarodki darovalcev so na voljo takoj. Naši zdravniki priporočajo najbolj učinkovite postopke in obliko zdravljenja in hkrati spoštujejo osebne želje in potrebe parov.

 

Program darovalcev vključuje

  • Jajčeca darovalcev
  • Semenčica darovalcev
  • Zarodke darovalcev

Zdravljenje ki vključuje gamete darovalcev, lahko povzroči več zarodkov. Zdrave zarodke, ki se ne prenesejo v maternico, se lahko zamrzne za poznejšo uporabo. Če je nosečnost dosežena je mogoča implantacija zarodkov istega ciklusa, za proizvodnjo bioloških bratov in sester vašemu otroku.

Seveda pa je možna tudi uporaba dodatnega materiala istega darovalca, katerega biološki material je privedel do uspešne nosečnosti, če je ta dodatni material seveda na voljo.

Pri ReproGenesis bo zdravnik vedno upošteval vaše osebne želje in priporočil najbolj učinkovito zdravljenje.

 

Donor database