Stopnja Uspešnosti000011120738small

Naše številne zadovoljne stranke zagotavljajo razlog za izbor naše klinike. Ekipa strokovnjakov, odlična oprema in tehnologija zagotavljajo zelo visoko stopnjo uspešne nosečnosti.

Zakonodaja

Pri uspešnem zdravljenju neplodnosti, je potrebno striktno upoštevati pravila in predpise evropskih institucij, za izpolnjevanje vseh pogojev potrebnih za zagotavljanje kakovosti in varnosti človeških tkiv in celic.

Lokacija

ReproGenesis je situirana v imenitni soseski v Brnu – Pisárky, v neposredni bližini Brnske Razstavne dvorane. Je lahko dostopna z vsemi prevoznimi sredstvi. Parkirno mesto je rezervirano za vse naše stranke.

Cena

Ponujamo vrhunsko kakovostne asistirane reprodukcijske storitve po cenah, ki so nižje za 1/3 cene naših konkurentov iz drugih držav.

Razpoložljivost

Z našim programom darovalcev čakalnih dob ni. Naša baza darovalcev je najbolj napredna baza na Češkem. Kot rezultat, samo vam takoj sposobni poiskati najboljši rezultat za pare v zdravljenju. Čakanja pri ReproGenesis ni.

Zaupanje

Zdravljenje neplodnosti vključuje zaupanje, kakovost in zadovoljstvo. Naša strategija temelji na sočutju, razumevanju in močni želji za pomoč. Zavedamo se, da je uspeh naših embriologov morebiten začetek vaše sreče, zato delamo po svojih najboljših močeh, da bi bila vaša izkušnja na kliniki čim bolj nestresna in udobna.