VSAKA ŽENSKA SANJA, DA BO NEKEGA DNE POSTALA MATI IN DRŽALA SVOJEGA OTROKA V NAROČJU.

LAHKO VAM POMAGAMO TE SANJE URESNIČITI.


ReproGenesis je zasebna plodnostna klinika. Ponujamo vrhunsko diagnosticiranje in zdravljenje ženske neplodnosti in vzdrževanje celovitih programov darovalcev semenčic, jajčec in zarodkov.

Ker je naša baza donatorjev najbolj napredna v vsej Češki republiki, vam lahko nemudoma pomagamo najti najboljše ujemanje darovalca za pare v zdravljenju. Čakalna doba pri ReproGenesis ne obstaja.

Vrhunska oprema in tehnologija, kot tudi najnovejši in najuspešnejši postopki kažejo, da je ReproGenesis najsodobnejša reprodukcijska klinika v Češki republiki. Naša ekipa strokovnjakov zdravnikov, embriologov in medicinskih sester ima dolgoletne izkušnje na Češkem in v tujini. Zelo visoka stopnja zanositev so najboljši dokaz njihove strokovnosti.

ReproGenesis je ena izmed redkih klinik, kjer snemalni sistem neprestano nadzoruje razvoj zarodkov in s tem odpravlja potrebo za ravnanje z zarodki izven polj gojenja, kar bistveno povečuje možnosti za uspešno implantacijo jajčec in zanositve.

Zdravljenje neplodnosti vključuje zaupanje, kakovost in zadovoljstvo. Naša strategija temelji na sočutju, razumevanju in močni želji za pomoč. Zavedamo se, da uspeh naših embriologov pomeni začetek vaše sreče, zato delamo po svojih najboljših močeh, da bi bile vaše izkušnje na kliniki čim bolj nestresne in udobne kot so lahko.

 

Kytky